Vattenproblemet ordnat!

Vi är en liten verksamhet, som ni vet, och med det kommer ganska stora utmaningar. Det här gäller framför allt när det är något som går fel, eller om något går sönder. Ta bara en sådan sak som all utrustning i vårt snickeri – om saker går sönder där så kommer hela verksamheten att påverkas och det blir direkt prio ett att åtgärda. Vi är extremt beroende av vår utrustning, och jag tror att detta är något som går igenom för alla företagare. Om det inte finns fungerande utrustning på plats på kontoret så kan man räkna med att det kommer att påverka lönsamheten. Bara en sådan sak som internet är skillnaden mellan lugn och kaos, så det finns många delar som kan gå fel när det kommer till arbetsflödet, och framför allt stoppa upp det. Maskiner och utrustning är en sak, men det finns också sådant som påverkar personalnöjdheten som kan gå sönder, och det var en sådan sak som pajjade för oss nyligen. Varmvattenberedaren.

Snabbt hittat – snabbt fixat

Vi upptäckte det en morgon när några av oss, som vanligt, skulle duscha innan vi började jobba. Vi har sett till att ha ett omklädningsrum med dusch eftersom att många gånger så innebär vårt arbete att vi blir svettiga och trötta, därför vill man gärna fräscha till sig innan och/eller efter slutfört pass. Det är ett skönt sätt att starta morgonen på, samtidigt som det också är skönt att spola av sig allt arbetsdamm när man krånglat sig ur arbetskläderna. Hur som helst så var det så att det inte kom något varmvatten den morgonen, och det är inte något som vi är obekanta med. Vi har haft diverse fallerande varmvattenberedare innan, alla begagnade, och egentligen aldrig brytt oss eftersom att det har funkat. Men nu så var det dags att göra något rejält – dags att hitta en ny och bra varmvattenberedare.

Vi har inte speciellt mycket pengar till dessa byten, så vi gav oss ut på jakt efter billiga varmvattenberedare, och mycket riktigt så hittade vi ganska snabbt det som vi letade efter. Givetvis använde vi oss av nätet, eftersom det är den enklaste platsen att söka på efter precis det som vi behöver. På bygghemma.se så hittade vi mängder av varmvattenberedare, och vi häpnade över hur billiga de var. Det var givetvis så att vi direkt började kolla efter den storlek som vi behövde till vårt varmvatten, och inte heller det tog speciellt lång tid. Från att ha börjat leta till att beställningen var skickad tog det kanske 20 minuter, och tre dagar senare så stod den utanför vår dörr. Eftersom vi bytt varmvattenberedare tidigare visste vi vad vi behövde göra för att installera den, och även det gick snabbt. Tänk så skönt det är när problem kan lösa sig snabbt och smidigt!

Kategori: Blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *