Kontakta oss

Eftersom att vi ännu inte helt har lämnat finsnickeribranschen helt och hållet går det givetvis bra för dig som kund att också kontakta oss för de jobben. Det är oklokt av oss att lämna det helt eftersom det på många sätt är tack vare just det arbetet som vi kan driva detta företag, så ni är mycket välkomna med att komma med era förfrågningar och funderingar.

En del av det vi sysslar med är också att vi göra om redan existerande möbler för att mer personligt spegla ägaren. Det är ett roligt arbete som vi gärna vill göra mer av, så om du har någon möbel hemma som du tycker egentligen är ganska tråkig, men väldigt skön och bekväm, kan vi genom dina önskemål forma om möbeln så att den bättre passar både till boende och din personlighet.

Sen är ni givetvis väldigt välkomna att höra av er till oss om ni har några funderingar på hur vår egen kollektion av möbler ser ut. Som sagt så är det främst stolar och matbord som finns i utbudet, men vi har som mål att utvecklas än mer och nästa dröm är att börja göra mindre soffor.

Vill ni komma i kontakt med oss, oavsett ärende, så kan ni höra av er till oss på kontakt@slojdlek.se eller ringa på 090-778 345 11.