En rejäl nystart

Som ni kunde läsa om tidigare här på bloggen som utlovade vi att företaget skulle genomgå en ganska stor nystart. Det har definitivt funnits behov av att få ordning på både det ena och det andra och ska vi vara riktigt ärliga så tror vi inte att vi kanske får så stort genomslag som vi har hoppats på. Men det är också bara för oss att finna oss i situationen, för gör vi inte det så kommer det att bli svårt att få allt att gå ihop. Ni vet, det här med att anpassa magen efter matsäcken. Vi måste helt enkelt finna realism i det hela, även om det är så att vi fortfarande sitter med våra ambitiösa planer.

Lite förändring ger mycket

Vi kan väl inleda med att säga att vi har gjort en del förändringar under sommaren när det kommer till lokalerna. Det är väl inget revolutionerande i sig, men det har gjort mycket för känslan i butiken och verkstaden. Det är också något som vi har planerat länge, för att man ska kunna trivas när man jobbar så måste man också göra det i en miljö som är trevlig och inbjudande. Som det har varit hittills så var fallet knappast så, utan vi fick dras med en nedgången toalett, ett fikarum man helst gärna inte satt i och ett kök som såg ut att vara hämtat ur en ungkarlslya. Allt detta har vi åtgärdat nu under sommaren, så det känns underbart att vara tillbaka i arbete igen!

Något som vi är speciellt nöjda med är toaletten. Den har fått en väldigt mysig inredning från grunden, med mörka färger och dimbar belysning. Något som vi verkligen var glada över var tillbehören till toaletten från Geberit. Snygga, stilrena och rätt anonyma tillbehör som verkligen passar in och enbart syns när de behövs synas. Det är precis det som vi gillar med saker, att de nästan ska smyga upp sig på en och att man blir glatt överraskad när man upptäcker det. För precis så är det med de produkterna som vi skaffade till vår nya toalett. Är ni intresserade av att veta var vi köpte våra grejer till toaletten så läs om mer produkter på kakelgallerian.se.

soap-1193709_640

Kategori: Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *