En av alla pimpade möbler

Ni vet redan om historien med vår verksamhet. En av de många saker vi gör är helt enkelt att göra tråkiga möbler betydligt mer personliga. Det är alltid en utmaning att ta sig an dessa projekt eftersom att möbeln redan existerar i sin nuvarande form och det krävs både kreativitet och tålamod för att man ska lyckas med sitt arbete. Oftast så designar vi efter kundens önskemål, men allt som oftast så får vi fria händer att tänka kreativt utifrån satta gränser som kunden kommer med. En tv-bänk som vi verkligen gillade att jobba med kom in till oss för ett tag sedan.

Kunden hade köpt en mycket vacker tv-bänk helt i trä på Trademax.se. Tv-bänken var gjord för att passa en 42 tums-tv, och kunden älskade verkligen allt med tv-bänken. Det enda problem som kunden såg var att tv-bänken faktiskt var något för litet då de ägde en 55 tums-tv. Kunden kunde inte hitta en motsvarande tv-bänk som var lika fint men större, för att passa deras stora tv. Mycket klokt kontaktade kunden oss för konsultation och efter att vi fått ett första intryck så beslutade vi oss för att göra denna massiva pjäs till en ännu större tv-bänk.

TV-bänken vi byggt om

Så vi delade helt enkelt den på mitten. Hittade rätt material som passade det tidigare och förlängde tv-bänken, inga skarvar fick ju synas. Möbeln blev lite annorlunda vid listerna, men det var något som vi var överens om – att det var minst lika snyggt som originalet. Kunden fick precis som den ville och vi är mycket stolta över resultatet.

Kategori: Blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *