Besök av lokalpressen

Eftersom vi är ett nystartat företag så har vi många ögon på oss. Folk är helt enkelt intresserade av vilka vi är och vad vi gör och hur det går för oss. Det tycker vi förstås är väldigt roligt! Igår fick vi besök av den lokala tidningen som ska skriva en artikel om oss. De hörde av sig till oss så det är förstås väldigt kul, och dessutom blir det ju lite reklam för företaget! Det blev en liten intervju och så fotograferade de oss. Vi hade ställt fram bord och stolar ur vår egen kollektion och där bjöd vi på fika.

Bordet och stolarna är av furu med vackra detaljer av valnötsträ, och både reportern och fotografen tyckte att det var en väldigt fin kombination. Vi fick möjlighet att prata om vår egen kollektion, och det är förstås kul eftersom vi är väldigt stolta över den! Stolarna är visserligen bekväma som de är, men vi hade lagt på snygga stolsdynor som vi har klickat hem från Textilgallerian så att de skulle bli ännu bekvämare. Man vet ju aldrig hur lång sittningen blir, och det är viktigt för oss att alla som sitter i våra möbler får en bra upplevelse. Det gäller att tänka att man alltid gör reklam för sitt företag, för man vet ju aldrig vilka som är potentiella kunder.

Hur som helst så ska det bli väldigt roligt att vara med i tidningen. Artikeln kommer antagligen att dröja ett par dagar, men håll ögonen öppna ni som bor här och läser tidningen! I annat fall kan man säkert se den på nätet.

Kategori: Blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *